csrf
VHLvoorelkaar logo
VHLvoorelkaar

Wil jij graag wandelen?

Lekker even een uurtje erop uit om samen te genieten van de gezonde buitenlucht. We zijn op zoek naar mensen die samen met een bewoner willen wandelen, een praatje maken of een luisterend oor bieden. Tussen vrijwilligers en bewoners ontstaan vaak bijzondere vriendschappen. Wij snappen dus wel waarom iemand dit zo graag doet! Misschien heb je er weleens aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen. Of je kent iemand bij wie dit goed zou passen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Het belangrijkste is dat je iets voor een ander wil betekenen. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op. Wij én onze bewoners kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Lees meer

structureel

De Hagen

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Lekker even een uurtje erop uit om samen te genieten van de gezonde buitenlucht.
We zijn op zoek naar mensen die samen met een bewoner willen wandelen, een praatje maken of een luisterend oor bieden. Tussen vrijwilligers en bewoners ontstaan vaak bijzondere vriendschappen. Wij snappen dus wel waarom iemand dit zo graag doet! Misschien heb je er weleens aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen. Of je kent iemand bij wie dit goed zou passen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Het belangrijkste is dat je iets voor een ander wil betekenen.
Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op.

Wij én onze bewoners kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 2 uur

Locatie

De Hagen

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Vijfheerenlanden

Wil jij vrijwilliger bij ons worden?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Bij ZorgSpectrum locatie Plataan en Hof van Batenstein koesteren we onze vrijwilligers. We zien wat hun tijd en aandacht doet met onze cliënten en bewoners. Ze gaan samen wandelen, een praatje maken of filosoferen over het leven. We zijn blij dat je op deze pagina hebt geklikt, want we hopen natuurlijk dat je ook komt helpen. Misschien heb je een hobby, een talent, of gewoonweg een paar uurtjes over waarmee je wat voor onze bewoners kan betekenen. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op Wij én onze cliënten kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Structureel
Vijfheerenlanden

Wil jij ons komen helpen op De Plataan?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Voor locatie De Plataan zijn we op zoek naar mensen die met een bewoner met dementie extra aandacht kunnen geven, zoals een rondje wandelen, praatje maken, koffie drinken of een andere activiteit doen. Misschien heb je een hobby, een talent, of gewoonweg een uurtje over waarmee je wat voor onze bewoners kan betekenen. Heb je er weleens aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen? Of je kent iemand bij wie dit goed zou passen. Neem dan contact op, er is meer mogelijk dan je denkt! Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op. Wij én onze bewoners kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Structureel
Vijfheerenlanden

Wil jij ons komen helpen op het Dagcentrum ?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Voor locatie Hof van Batenstein zijn we op zoek naar gastvrouwen/gastheren die ons willen ondersteunen op het Dagcentrum “Buitenhof”. Als vrijwilliger kan je onze cliënten extra aandacht geven, koffie drinken, helpen met de lunch, rondje wandelen of een andere activiteit doen. Uiteraard gaat het ook om het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer en het aangaan van gesprekjes met de cliënten. Vind je het leuk om samen te werken aan een plezierige dag voor ouderen, neem dan contact met mij op. We maken een afspraak waarin ik e.e.a. verder kan toelichten. Wij én onze bewoners kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Structureel
Vijfheerenlanden

Bent u die gezellige huiskamer vrijwilliger?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We vinden het bij ZorgSpectrum belangrijk dat bewoners activiteiten kunnen blijven doen die ze leuk vinden en die voor hen belangrijk zijn. Gezelschap en ondersteuning is hierbij van onschatbare waarde. We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers voor locatie Hof van Batenstein die onze bewoners met dementie extra aandacht kunnen geven, zoals een rondje wandelen, praatje maken, koffie drinken of een andere activiteit doen en een handje willen helpen rond maaltijden. Heb jij een paar uurtjes over waarmee je iets kunt betekenen voor onze bewoners? Je bent van harte welkom! Er is van alles mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over wat er bij jou past. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met ons. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op.

Structureel
Vijfheerenlanden

Gezocht betrouwbare en aaibare knuffeldieren

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We zijn op zoek naar vrijwilligers met een lieve, betrouwbare en aaibare hond of andere knuffeldieren die een bezoekje wil brengen aan onze bewoners met dementie op locatie Hof van Batenstein. Je komt helpen met jouw knuffeldier op de woningen of je brengt een individueel bezoekjes aan één van onze bewoners. In overleg is er veel mogelijk en je kunt hier heel veel bewoners blij mee maken. Voor meer informatie kun je terecht bij Elly de coördinator vrijwilligers

Structureel
Vijfheerenlanden

Klaverjas-vrijwilliger gezocht!

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Op locatie Hof van Batenstein, zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen klaverjassen voor onze spelmiddag. Op de woningen binnen Hof van Batenstein wonen bewoners met dementie. Ben jij behulpzaam en sociaal vaardig en vind je het leuk om onder het genot van een kopje koffie of thee een kaartspelletje klaverjassen te spelen met onze bewoners, dan zijn wij op zoek naar jou! Je kan komen helpen op een vrijdagmiddag en de tijden zijn vanaf 14:00 tot 16:00 uur. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op.

Structureel
Vijfheerenlanden

Bent u die gezellige creatieve vrijwilliger

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We zijn op zoek naar een creatieve vrijwilliger. Op de woningen binnen Hof van Batenstein wonen bewoners met dementie. Voor één bewoonster zijn we op zoek naar een creatieve vrijwilliger die het leuk vindt om samen te breien/haken, knutselen of te kleuren, het liefst in de middag vanaf 14:00 uur. Als vrijwilliger help je onze bewoonster tijdens verschillende creatieve activiteiten. Kom jij ons met jouw talenten ondersteunen? Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op

Structureel
Vijfheerenlanden

Kom jij helpen bij onze muziekgroep?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Heeft u iets met muziek en zingen en heeft u affiniteit met de doelgroep dementie, dan zijn we op zoek naar u! We zoeken een vrijwilliger voor de muziekgroep in Hof van Batenstein in Vianen. U ondersteunt deze groep samen met een medewerker welzijn. De taken voor de vrijwilliger zijn o.a. het assisteren bij halen en brengen van de bewoners en de vrijwilliger kan samen met de bewoner(s) zingen en actief met de muziek mee improviseren. U kunt komen helpen op een donderdagmiddag en de tijden zijn vanaf 14:00 tot 16:00 uur. Misschien speelt u zelf een muziekinstrument, u kunt onze bewoners hier erg blij mee maken. Wilt u meer informatie of heeft u interesse, dan kunt u een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met u op.

Structureel
Vijfheerenlanden

Wil jij met onze cliënten naar de markt?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We zijn blij dat je op deze vacature hebt geklikt, want we hopen natuurlijk dat je ook komt helpen. We zijn op zoek naar mensen die samen met een bewoner met dementie naar de markt willen gaan. Voor Hof van Batenstein starten we vanaf medio april weer op de woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur met het samen bezoeken van de markt in Vianen en andere winkels. Uiteraard beginnen we met een kopje koffie of thee en bij slecht weer gaat de activiteit niet door. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op Wij én onze cliënten kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

Structureel
Vijfheerenlanden

Zwemvrijwilliger voor Hof van Batenstein

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Hou jij van zwemmen en wil jij onze bewoners daarbij begeleiden? We zijn op zoek naar vrijwilligers die graag met onze bewoners willen gaan zwemmen. Met jouw inzet kan je samen met één van onze bewoners genieten van het dobberen en bewegen in het verwarmde water. Je biedt alleen ondersteuning tijdens het zwemmen, er is ook altijd een zorg- of welzijnsmedewerker aanwezig in of bij het water. Helpen met omkleden kan maar hoef niet. Op donderdagochtend om 10:00 uur verzamelen de bewoners, begeleiders en vrijwilligers bij het zwembad ‘Helsdingen’ in Vianen. Er wordt een uurtje gezwommen van 10:30 tot 11:30 uur. Je hulp kan wekelijks maar ook om de twee weken zijn, uiteraard houden we rekening met je agenda en mogelijkheden. Tijdens de zomervakantie vanaf half juli t/m half september wordt er niet gezwommen. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op

Project
Vijfheerenlanden

Bezoekvrijwilliger gevraagd!

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Op onze locatie Hof van Batenstein zoeken we een bezoekvrijwilliger voor een bewoonster van een woning voor een kleine groep mensen met dementie. Onze bewoonster zou het leuk vinden als er iemand af en toe een bezoekje komt brengen. Je komt als vrijwilliger op bezoek om een praatje te maken, een kopje koffie te drinken of om met regelmaat samen iets creatiefs te ondernemen. Dag en tijden zijn in overleg, het liefst in de middaguren. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op.

Structureel
Vijfheerenlanden

Kom jij samen met onze bewoners fietsen?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Samen sportief genieten in de gezonde buitenlucht…wil jij dit ook? ZorgSpectrum, locatie De Plataan is op zoek naar nieuwe fiets vrijwilligers. Vind jij het leuk om samen met een bewoner een stukje te gaan fietsen met de rolstoelfiets dan zijn we op zoek naar jou. De rolstoelfiets is uitgerust met een trapondersteuning zodat het niet extra zwaar is. Bovendien zit de bewoner voor u zodat een praatje makkelijk is gemaakt. Je ontvangt een goede uitleg over de rolstoelfiets voordat je op pad gaat. Je kunt wekelijks of af en toe komen fietsen, alles is bespreekbaar. Houd je van fietsen en van contact maken met ouderen? Stap dan met een van onze bewoners op de rolstoelfiets om samen de omgeving in Vianen te verkennen. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op

Structureel

Anderen bekeken ook

Vijfheerenlanden

Spaar (bier)doppen voor de diabetes fonds

BindkrachtVHL

In Meerkerk verzameld mevrouw Oskam de (bier)doppen voor het diabetesfonds. Spaar jij mee en lever ze in: Burgermeester Sloblaan 43 Wat begon als een ludieke actie is uitgegroeid tot een groot landelijk succes. In heel Nederland wordt ondertussen fanatiek doppen gespaard. De doppen worden gerecycled bij de Onttiningsfabriek in Leeuwarden en bij European Metal Recycling in Nijmegen waar een mooie prijs per kilo wordt betaald: hoe meer doppen, hoe groter het bedrag dat het Diabetes Fonds ontvangt voor wetenschappelijk onderzoek. Iedereen kan meehelpen door de doppen te verzamelen. Vele restaurants, cafés en (sport)verenigingen doen al mee. Ook jij kunt een 'dop' in het zakje doen door bijvoorbeeld thuis de bierdopjes te sparen. Kijk voor meer info op onze website

Project
Jongeren
Challenge
Vijfheerenlanden

Tuinders gevraagd voor onderhoud insectentuin

Volkstuinvereniging Vianen

De volkstuinvereniging Vianen heeft op het complex aan het Merwedekanaal een insectentuin aangelegd die wekelijks wat schoffeluurtjes nodig heeft. Helaas hebben wij geen tuinen meer om uit te geven gezien de lange wachtlijst maar als u van tuinieren houdt in een mooie omgeving bent u als vrijwilliger van harte welkom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden telefonisch via de coordinator, tel. 0611028482

Structureel
Vijfheerenlanden

Bent u die gezellige huiskamer vrijwilliger?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We vinden het bij ZorgSpectrum belangrijk dat bewoners activiteiten kunnen blijven doen die ze leuk vinden en die voor hen belangrijk zijn. Gezelschap en ondersteuning is hierbij van onschatbare waarde. We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers voor locatie Hof van Batenstein die onze bewoners met dementie extra aandacht kunnen geven, zoals een rondje wandelen, praatje maken, koffie drinken of een andere activiteit doen en een handje willen helpen rond maaltijden. Heb jij een paar uurtjes over waarmee je iets kunt betekenen voor onze bewoners? Je bent van harte welkom! Er is van alles mogelijk. We gaan graag met je in gesprek over wat er bij jou past. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met ons. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op.

Structureel
Gorinchem, Vijfheerenlanden

Moeder begeleiden tijdens zwangerschap?

Humanitas

Er gebeurt heel veel als je zwanger bent. Niet iedereen heeft ouders/familie of vrienden om om raad te vragen of haar verhaal bij kwijt te kunnen. Als aanstaand ouder kun jij je vragen bij een van onze ouders kwijt. Op basis van overeenkomsten en een goede match wordt een vrijwilliger/ouder aan jou gekoppeld. Vrijwilliger: Een aankomend ouder deelt haar vragen met jou als ouder. Je luistert naar haar verhaal en bent een steun in de rug voor haar. Zodat zij zich goed voelt en zich kan voorbereiden op de komst van haar kindje. Jullie ontmoeten elkaar één keer per week, tot in het eerste levensjaar van het kind. Want ouderschap is mooi en ieder kind verdient een goede start! Dit kan ook jij betekenen voor een aankomend ouder: Ervaring van moeder Dyanne: “Ik krijg een tweeling. Onverwacht. Stress. De verloskundige vertelde me over de vrijwilligers van Home-Start. Met Ineke klikte het meteen. Ik ben reuzeblij dat ik over alles van mijn zwangerschap kan praten met haar. Ze weet veel en kent alles en iedereen in de buurt. Ze steunt mij in de voorbereiding op mijn bevalling: kamertje, kleertjes, en opvang aanvragen. Ineke komt pas vier weken, het lijkt veel langer. Het stelt me al heel veel meer gerust.” Aanstaande moeder: Kun jij als (aanstaande) moeder wel een steuntje gebruiken? Bij jouw eerste zwangerschap of bij een tweede/derde/... en/of wanneer er al een kleintje rond rent? Meld je dan aan bij Anja of Emma. Wil jij vrijwilliger worden? Neem contact op met de coördinatoren: Anja en Emma door een bericht te sturen.

Structureel
Vijfheerenlanden

Kom jij samen met onze bewoners fietsen?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Samen sportief genieten in de gezonde buitenlucht…wil jij dit ook? ZorgSpectrum, locatie De Plataan is op zoek naar nieuwe fiets vrijwilligers. Vind jij het leuk om samen met een bewoner een stukje te gaan fietsen met de rolstoelfiets dan zijn we op zoek naar jou. De rolstoelfiets is uitgerust met een trapondersteuning zodat het niet extra zwaar is. Bovendien zit de bewoner voor u zodat een praatje makkelijk is gemaakt. Je ontvangt een goede uitleg over de rolstoelfiets voordat je op pad gaat. Je kunt wekelijks of af en toe komen fietsen, alles is bespreekbaar. Houd je van fietsen en van contact maken met ouderen? Stap dan met een van onze bewoners op de rolstoelfiets om samen de omgeving in Vianen te verkennen. Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op

Structureel
Vijfheerenlanden

Medewerkers Natuureducatie

Groene Weelde

Voor Natuur- en duurzaamheidscentrum Groene Weelde zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de lessen natuureducatie. We geven lessen natuur en techniek op basisscholen, we brengen en halen leskisten en we ondersteunen leerkrachten in de klas. Ook maken we zelf lesmateriaal, we pakken leskisten in en we geven buitenlessen op locaties. We zoeken: - vrijwilligers die helpen bij het maken en onderhouden van lesmaterialen. - vrijwilligers die leskisten naar scholen brengen en ook weer ophalen op vrijdagen. - vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen te werken en onze kant-en-klare lessen willen geven, buiten in de natuur en ook in de klas. Een VOG is verplicht als je met kinderen werkt. Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto als je wilt vervoeren. Vaardigheden: Je denkt mee, flexibel inzetbaar, hebt een hart voor natuur, duurzaamheid, biodiversiteit, je komt afspraken na en je bent communicatievaardig. Wij bieden: Een korte cursus: hoe zit een les in elkaar, hoe werkt onze educatie en hoe pak je het handig aan. We geven een reikostenvergoeding en je maakt onderdeel uit van een enthousiast team. Je krijgt de gelegenheid de organisatie van de lessen mede vorm te geven, samen met de twee coördinatoren. Je bent welkom bij Groene Weelde! Groet van Ineke en Sylvia

Structureel
Vijfheerenlanden

Bent u die gezellige creatieve vrijwilliger

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

We zijn op zoek naar een creatieve vrijwilliger. Op de woningen binnen Hof van Batenstein wonen bewoners met dementie. Voor één bewoonster zijn we op zoek naar een creatieve vrijwilliger die het leuk vindt om samen te breien/haken, knutselen of te kleuren, het liefst in de middag vanaf 14:00 uur. Als vrijwilliger help je onze bewoonster tijdens verschillende creatieve activiteiten. Kom jij ons met jouw talenten ondersteunen? Wil je meer informatie of heb je interesse, dan kan je een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met je op

Structureel
Vijfheerenlanden

Kom jij helpen bij onze muziekgroep?

Zorgspectrum, locatie Hof van Batenstein en De Plataan

Heeft u iets met muziek en zingen en heeft u affiniteit met de doelgroep dementie, dan zijn we op zoek naar u! We zoeken een vrijwilliger voor de muziekgroep in Hof van Batenstein in Vianen. U ondersteunt deze groep samen met een medewerker welzijn. De taken voor de vrijwilliger zijn o.a. het assisteren bij halen en brengen van de bewoners en de vrijwilliger kan samen met de bewoner(s) zingen en actief met de muziek mee improviseren. U kunt komen helpen op een donderdagmiddag en de tijden zijn vanaf 14:00 tot 16:00 uur. Misschien speelt u zelf een muziekinstrument, u kunt onze bewoners hier erg blij mee maken. Wilt u meer informatie of heeft u interesse, dan kunt u een bericht sturen. Dan neemt de coördinator vrijwilligers zo snel mogelijk contact met u op.

Structureel
Vijfheerenlanden

Amira (52) zoekt een adviseur eigen zaak

Handjehelpen

Amira (52) zoekt een adviseur, wil na veel ellende opnieuw beginnen Amira heeft eindelijk weer een positief doel in haar leven gevonden. De afgelopen jaren zaten niet erg mee voor Amira, toeslagenaffaire, scheiding verdriet en ziekte. Nu gaat het veel beter en wil én kan ze definitief een lastige periode afsluiten. Daarom wil ze graag onderzoeken of ze weer een eigen lunchroom kan gaan beginnen. Heb jij of u enige kennis van een eigen zaak en die starten? Laat het svp weten en bezoek deze hoopvolle Amira, zodat ze haar leven een positieve draai kan geven in iets waar altijd haar hart al lag.

Structureel
Woerden, Vijfheerenlanden

Vrijwilliger Landschapsbeheerploegen Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht

Over de vacature Heb je zin om als vrijwilliger buiten te werken op mooie plekken in de provincie Utrecht? Word dan vrijwilliger bij Landschapsbeheerploegen Utrecht. Vanwege de hoeveelheid werk, zoekt de Landschapsbeheerploegen Utrecht veel nieuwe mensen. Meld je aan als vrijwilliger voor de Landschapsbeheerploegen Utrecht en ga heerlijk in de natuur aan het werk. Je leert bovendien ook nog eens veel over het beheer en onderhoud. Je gaat deel uitmaken van een hecht team van enthousiaste mensen en doet afwisselend werk op bijzondere plekken. Landschapsbeheer in de provincie Utrecht Op een werkdag gaan gemiddeld 5 tot 6 vrijwilligers aan de slag aangestuurd door een ervaren ploegbegeleider. Er wordt gewerkt op wisselende locatie aan werkzaamheden zoals wilgen knotten, historische tuinen onderhouden, maaien en poelen schonen, (invasieve) exoten verwijderen, aanleggen en onderhouden van broeihopen voor ringslangen, onderhoud van lanen, aanplanten van bomen en struiken, afzetten van hakhout, maaien en afhooien van hooilandjes en aanleg en onderhoud van hoogstamfruitboomgaarden. Wij vragen • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een groep • Je bent een keer per week beschikbaar • Er wordt gewerkt van 9.00 uur tot ca. 15.30 uur • Je vindt het leuk om buiten te werken, ook onder verschillende weersomstandigheden Je bent bereid om opdrachten aan te nemen van de ploegbegeleider • Je bent bereid om je kennis te vergroten over bijv. landschapsbeheer of EHBO/veldhulpverlening via cursussen Wij bieden • Werken op bijzondere en mooie plekken in de provincie Utrecht • Materiaal voor veilig vrijwilligerswerk • Deelname aan het cursusaanbod en lezingen van Landschap Erfgoed Utrecht • Vrijwilligersvergoeding (max 5,- per uur) of kilometer vergoeding • Deelname aan jaarlijkse vrijwilligersdag

Structureel